A venit vara! Anotimpul dragostei, distractiei si caldurii insuportabile.
Odata cu venirea verii in jurul meu pluteste dragostea: multe cupluri fericite, impacari, noi cupluri si cred ca ma las si eu dus de val, dar o sa astept sa vina un val mare sa ma ia sa ma duca departe!
In sfarsit, dupa grele incercari, echipa de la "Cuplati in dragoste" (eu si fetele: Roxana, Ioana, Georgiana) a reusit sa duca la bun sfarsit cel mai important eveniment al saptamanii: am imprumutat armele lui Cupidon si am imperecheat doua suflete: Andra si Mihai.
La inceputul zilei nu acesta a fost scopul, dar, spre orele amiezii, scopul a devenit clar! Dupa lupte grele duse cu caldura, cainii, leganele si femeile de serviciu, am reusit sa-i aducem pe cei doi " suspecti " singuri, impreuna, asa cum le sta bine!
Cat am patimit noi, echipa "Cuplati in dragoste" pentru intemeierea acestui cupu frumos: ne-am tavalit si ne-am ascuns sa nu fim descoperiti, ne-am urcat pe cladiri uriase ca sa puetm spiona mai bine, ne-am ascuns dupa masini pentru a observa punctul culminant al unei zile de succes: sarutul! Sa speram acum, ca va fi un cuplu reusit, ceea ce noi, echipa, sustinem cu inversunare.
Acestea fiind spuse, nu pot sa va urez decat: Cuplati-va mult!