Cea mai tare faza pe care am descoperit-o despre mine.
Stiam pana acum ca colegii ma considera "creierul clasei", dupa cum mi-au spus chiar ei, chiar daca nu am rezultate exceptionale la invatatura . Si tot ei mi-au spus ca sunt "inima clasei" pentru ca ma iubesc toti, sau cel putin asa zic ei. Oricum eu stiu ca ii iubesc pe toti. [Va iubesc ba!]
Dar cea mai tare faza a fost cu Bogdy5, care a vrut sa afle ce inseamna " impulsiv ". Desigur, prima persoana atotstiutoare la care a apelat a fost Dumnezeu, dar cum Dumnezeu nu vorbeste cu muritorii (sau cel putin nu mereu si nu cu toti), a apelat la Google. Cum Google nu este o persoana si nu explica clar si pe intelesul tuturor, Bogdy5 a apelat la Fane care l-a lamurit asupra cuvantului "impulsiv". 
Va vine sa credeti ca a treia persoana la care apeleaza lumea in cazuri extreme este un pusti de 17 ani, din Cartieru’ Minunat?  Un pusti care nu se omoara cu scoala, un pusti care ia viata la misto, un pusti cu probleme mintale.
Oricum, eu va multumesc si va sunt recunoscator ca credeti in mine, poate chiar mai mult decat in Google si sper sa va pot fi de ajutor in continuare.