Gica Hagi, noul antrenor la steaua

Satul de umilintele la care a fost supus de patronul Gigi Becali, cosmin olaroiu si-a luat talpasita din Ghencea.

Locul sau pe banca tehnica a fost luat de Gica Hagi, nasul latifundiarului din Pipera.

Evolutie halucinanta a evenimentelor la echipa de fotbal Steaua! Antrenorul Cosmin olaroiu a demisionat dupa stagiul de pregatire de la Valencia, locul sau pe banca tehnica fiind luat aseara, dupa lungi negocieri, de Gica Hagi, cel care este nasul lui Gigi Becali, patronul ros-albastilor. Vicecampioana din Liga I s-a intors sambata seara din cantonamentul din Spania si nimic nu prevestea schimbarea lui Olaroiu cu Hagi, desi zvonuri au mai circulat in trecut pe marginea acestui subiect.

Cand apele pareau sa se fi linistit, situatia a devenit iarasi exploziva in Ghencea.

Negocieri la Iaki

Negocierile dintre Gigi Becali si Gica Hagi s-au purtat la Iaki din Mamaia, hotel de lux aflat in proprietatea fostului mare international. M-am inteles cu Hagi! Va prelua echipa incepand de luni! Olaroiu mi-a spus ca vrea sa plece, fiindca are o oferta tentanta, a declarat aseara latifundiarul din Pipera.

Vestea ca Regele a fost inscaunat in Ghencea i-a luat prin surprindere pana si pe cei mai buni prieteni ai sai: cumnatul gica popescu si Gabi Balint.

Gica Popescu: Nici nevestei sale nu-i spune!

Hagi e cel mai secretos om de pe Pamant! Nici nevestei sale nu-i spune unde se duce! Mie nu mi-a spus nimic despre o oferta de la Steaua, ne-a declarat Popescu. Numele lui Gica Popescu a figurat pe lista celor care ar urma sa ocupe postul de presedinte al gruparii din Ghencea. Nu se pune problema sa ajung in Ghencea, fiindca acolo este acum Adi Ilie, a precizat aseara Baciul.

Si Gabi Balint, cel care ar urma sa-i devina secund lui Hagi, parea surprins de evolutia situatiei din Ghencea: Eu sunt in aceste zile acasa, la Bistrita. Sunt in vacanta. Am vorbit cu Gica ultima oara acum trei zile. Ma surprinde aceasta veste, ne-a declarat aseara Gaboaja.

sursa: www.evz.ro