Evolutia isi spune inca o data cuvantul si ofera un viitor sumbru intregii populatii de barbati de pe planeta.
Cea mai superioara si evoluata fiinta de pe Pamant, adica femeia, a inceput sa schimbe ceea ce se numea pana acum "o lume a barbatilor".
Pai..sa vedem…nu il mai intreb pe Gogu , dar din cate am citit si observat de-alungul timpului, sunt mai multe femei decat barbati pe planeta. La inceputuri, au fost multi barbati, chiar foarte multi in comparatie cu femeile. Sa luam ca exemplu vremea lui Adam. Era procentaj de 100% barbati in Paradis…asta pana Dumnezeu a creat culmea perfectiunii: femeia. Totusi, acestia au avut copii, barbati. Dar…lucrurile au inceput sa se schimbe treptat si in ziua de azi femeile nu mai au nevoie deloc de barbati.
Daca vor , pot merge in Olanda pentru casatorii homosexuale, pot avea copii cu ajutorul clonarii, deci…nu mai e nevoie de barbati.
Ferice de ultimii masculi de pe Terra, caci se vor intoarce in Rai.
Mdeah…asa imi imaginez eu Raiul: multe femei, foarte multe femei, extraordinar de multe femei (bineinteles sub forma de ingeri), un rau interminabil cu H2O , ciocolata cat incape si somn, muuult somn…aaa..si Louis Armstrong care sa cante la nesfarsit: "What a wonderful world", aaa si…p-aia cu "Heaven, i’m in heaven…"
Voi cum va imaginati Paradisul?