Disperarea i-a cuprins pe politicienii care aspira la functii in diferite circumscriptii. Dupa clasicele pliante, afise, fluturasi, masini cu trambite, dupa deja invechitele ospaturi cu mici si bere, dupa "obiectele utile" (chibrituri, sacose , sepci, brichete , breloace), dupa modernizarea cu bloguri si profile pe hi5, suntem loviti de o noutate (cel putin pentru mine) in tehniCA CAmpaniei electorale si anume: spam-ul! Si mai precis, spam-ul la telefon. Te suna duduia Anca Barbu, te saluta, nici nu te lasa sa-i raspunzi si iti zice ca e robot si incepe si te vrajeste daca deja nu ai inchis telefonu’. Si daca nu faci cum zice ea, e pregatita sa iti dea cu bata de baseball in (sa ma scuzati) coaie (chiar si femeilor, pentru ca si ele au mult mai mari ca ale majoritatii barbatilor). Pe mail ma asteptam sa aflu ca se trimit spam-uri cu campanii electorale si mai ales pe mess, chiar si la sms-uri ma asteptam, dar sa te sune robotul A.B. si sa-ti zica sa-l votezi… Cum sa votezi un robot?
Privind in urma, ne putem aminti de perioada de dinainte de campania electorala, cand aceeasi Anca Barbu a incalcat legea, cred eu -sau cel putin principii- si si-a facut publicitate cu acele afise cu mesajul: "A.B., in curand pentru dumneavoastra!"
Nu o sa spun nimanui cu cine votez, dar cu siguranta n-o sa-i votez pe aia care au facut multa galagie si au aruncat cu (din nou imi cer scuze) cacat in altii si va sfatuiesc si pe voi sa ganditi rational si logic inainte sa votati, pentru ca de voturile voastre depinde viitorul tuturor!