Studentii la Medicina, in special cei care studiaza anatomia , sunt cateodata disperati in a avea material de studiu. Cateodata orele de LP la care asista nu sunt de ajuns pentru a descoperi toate tainele corpului uman si totodata sunt aglomerate si cu greu ajungi sa intelegi si sa observi fiecare centimetru cub al organismului. Astfel, fiecare student la Medicina, cuprins de febra intelegerii perfectiunii corpului uman (si mai ales de febra examenelor ce se apropie cu pasi repezi) cauta sa obtina resurse pentru studiu privat aprofundat. Unii cauta sa aplice anatomia teoretica pe fiinte vii precum prieteni sau familie palpandu-i cu mainile lor studioase, unii cauta fotografii cu diferite parti componente ale corpului omenesc, dar exista si cei care tin neaparat sa aiba un os prin preajma, doar asa, pentru orice eventualitate. Si asa medicinistii ajung sa aiba diferite idei pe cat de ingenioase pe atat de disperate si sadice, dar mai ales practic nerealizabile:
"o tai pe bunica acasa cu cutitu’ de bucatarie" – se poate face, dar o sa ai probleme cu curatenia, mustele si mirosul de putrefactie ; si pe deasupra exista dezavantajul ca cu cutitul de bucatarie vei cioparti cadavrul si o sa intelegi o mare varza
"o pun pe sor’mea sa-si doneze un rinichi in numele stiintei" – vorba aia unde-s doi puterea creste; vrei s-o vezi mai des la baie?
"ma duc si deshumez cadavre din cimitir" – ma, oricat de neortodox ar parea, unii o fac si chiar cu succes, pentru bijuterii si alte bunuri pe care le iau mortii cu ei; la urma urmei, ce nevoie are mortu’ de televizor in cavou?
Ei, dar la urma urmei toate astea raman la stadiul de glume si imaginatie. Si cum imaginatia da nastere artei, iata o melodie mai mult decat potrivita.
 

show_381a38f31cb40e(448, 46);

Ada Milea – Femurul
Asculta mai multe audio Muzica